Handels- og leveringsbetingelser
1 - Priser
2 - Levering og leveringsomkostninger
3 - Betaling
3a- Forhold ved betaling via bankoverførsel
4 - 30 dages returret
5 - 30 dages prisgaranti
6: Modtagelse af forsendelser
7 - Garanti og reklamationer
8 - Forbehold

1: Priser
Alle priser er inklusiv 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

2: Levering og leveringsomkostninger
Alle bestillinger som modtages inden tirsdag kl. 12.00 afsendes om onsdagen. Vi sender kun bestillinger ud hver onsdag.

2a. Levering til danske kunder
Leveringen sker oftest med fragtmand. Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage. I enkelte tilfælde kan leveringstiden være 3 arbejdsdage. Ved bestillinger af begrænset omfang og vægt kan det forekommer at bestillingen sendes med PostDanmark til levering og afhentning på nærmeste posthus/postbutik. Du vil modtage advisering på email og sms vedr. afhentingsted og -tidspunkt.

2b. Levering til norske kunder
Leveringen sker med fragtmand. Leveringstiden er 3-6 arbejdsdage. Hvis leveringsadressen er i Nord-Norge, så kan der forekomme tilfælde hvor leveringstiden øges med 1-2 arbejdsdage. Ved bestillinger af begrænset omfang og vægt kan det forekommer at bestillingen sendes med PostDanmark til levering og afhentning på nærmeste posthus/postbutik. Du vil modtage advisering på email og sms vedr. afhentingsted og -tidspunkt.

2c. Levering til svenske kunder
Leveringen sker med fragtmand. Leveringstiden er 3-6 arbejdsdage. Ved bestillinger af begrænset omfang og vægt kan det forekommer at bestillingen sendes med PostDanmark til levering og afhentning på nærmeste posthus/postbutik. Du vil modtage advisering på email og sms vedr. afhentingsted og -tidspunkt.

3: Betaling
Betalingen kan ske via Dankort, VISA, VISA Electron eller MasterCard, vis sikkerhed garanteres af PBS. Beløbet trækkes på afsendelsesdagen. Betaling kan også ske via bankoverførsel.

3a: Forhold ved betaling via bankoverførsel.
Hvis du, som kunde fra Norge eller Sverige, vælger at betale ved bankoverførsel, så skal du være opmærksom på at en bankoverførsel fra Norsk eller Svensk bank kan tage 1-5 arbejdsdage. Ordrer afsendes ikke før bankoverførslen er modtaget på vores konto. Husk dette hvis du har behov for hurtig levering, da afsendelsen af din bestilling rykkes til efterfølgende onsdag, hvis bankoverførslen ikke er modtaget senest tirsdag kl. 12.00.

4: 30 dages returret
Normalt har man 14 dages returret når man køber varer på nettet i en netbutik. På Fortelt.dk giver vi dig hele 30 dages fuld returret på dit køb.
Det betyder at du, i op til 30 dage efter at have modtaget din bestilling, kan returnere din bestilling og få dine penge tilbage.
Alt du skal huske at varerne skal være i samme stand som da du modtog dem (ubrugt), og at du selv skal betale eventuel fragt for returneringen.
Beløbet tilbagebetales til forbrugeren inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

Varen skal være i original emballage og i samme stand, som ved overdragelsen. Porto- eller fragtomkostningerne i forbindelse med at sende varen retur påhviler forbrugeren.

5. 30 dages prisgaranti
Vi ønsker altid at give dig den bedst mulige pris på vores produkter. Og har du købt fortelt hos os, så giver vi dig nu 30 dages prisgaranti. Det betyder at hvis du finder produktet billigere på nettet, inden for de første 30 dage efter dit køb på Fortelt.dk - så betaler vi dig differencen tilbage. Eneste krav er at den fundne pris opfylder nedenstående krav:

- Prisen skal være fundet i en dansk netbutik.
- Prisen skal dokumenteres med link/henvisning til den pågældende vare/pris.
- Prisen må ikke være gældende i forbindelse kø-tilbud, ophørsudsalg, begrænset antal, medlemskab eller lignende.
- Prisen må ikke gælde i forbindelse med pakkeløsninger eller mængderabatter
- Prisen skal gælde for alle kunder

6: Modtagelse af forsendelser
Når du modtager dine forsendelser er det vigtigt at du sikrer dig at det du modtager er komplet og intakt, inden fragtmanden kører igen. Hvis emballagen er kraftigt beskadiget eller emballagen er tydeligt brudt, så er det vigtigt at du gør indsigelse til fragtmanden/chaufføren, da det ellers ikke er muligt at få skaden erstattet ved fragtmanden. Hvis du har mulighed for det, så er det altid en god ide at dokumentere skaderne ved f.eks. at tage fotos af skaderne

7. Garanti og reklamationer
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt ved Fortelt.dk. Der ydes yderligere garanti på udvalgte produkter. Dette vil fremgå af fakturaen. Skulle der mod forventning opstå problemer med et produkt, tilbagesendes dette til os. Det bliver repareret eller erstattet vederlagsfrit.
Skader på produkter som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, eller groft misbrug fra forbrugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

8. Forbehold
Der tages forbehold for leverandørsvigt, trykfejl og udsolgte varer.
Indkøbsvogn
Varer 0
Pris 0,00
Om Fortelt.dk
Rentefri finansiering med LånLet
Fortelt.dk Falkevej 1 6920 Videbæk E-mail: info@fortelt.dk Tlf.: 61705015 CVR: 33055676