Velkommen til Fortelt.dk

Fortelt.dk har skandinaviens største udvalg af de bedste fortelte og tilbehør fra Isabella. Forteltene fra Isabella udmærker sig ved den høje kvalitet og store detaljegrad. Og ikke mindst, at der i Isabellas sortiment altid er et fortelt som passer til dine ønsker, uanset om du er nybegynder som campist eller erfaren campist. Om du er til fastliggercamping eller rejsecamping – eller alt derimellem – så er der et fortelt som passer til netop det.

Vi har de bedste produkter og vores mål er at yde en professionel og målrettet service, således at kunden nemt og enkelt kan finde netop det fortelt eller tilbehør, som lever op til både krav og forventninger. Vi kan kontaktes pr. telefon fra kl 9-16 i hverdagen, og vores indbakke er åben alle ugens dage, døgnet rundt og vi svarer med glæde på alle dine spørgsmål – store som små. Vores netbutik er indrettet således, at det er så nemt og bekvemt som overhovedet muligt, at finde det rigtige fortelt – og få det bestilt, betalt og leveret.

Fortelt.dk er en del af Antons Campingcenter i Videbæk, og med over 40 års erfaring i campingbranchen så er vi et af de største og mest erfarne campingcentre på det danske marked. I over 40 år har vi leveret fortelte og udstyr til de danske campister.

IsabellaFortelt
Indkøbsvogn
Varer 0
Pris 0,00
Om Fortelt.dk
Rentefri finansiering med LånLet
Fortelt.dk Falkevej 1 6920 Videbæk E-mail: info@fortelt.dk Tlf.: 61705015 CVR: 33055676