På Fortelt.dk finder du et stort udvalg af fortelte til campingvognen. Vi har både de klassiske fortelte med stænger fra Isabella, men også de smarte luftfortelte fra både Dometic og Isabella.

Vi har mange års erfaring med salg af fortelte, og vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du ender med det fortelt som passer til netop dine behov og ønsker. Uanset om du drømmer om et klassiske fortelte fra Isabella, som f.eks. et Penta til fastliggeren eller et Commodore til campisten på farten, eller om det skal være et af de nye, smarte luftfortelte fra enten Dometic eller Isabella, hvor du får et fortelt i høj kvalitet, som er nemt og hurtigt at stille op, så finder du det her hos os.

På Fortelt.dk kan du i ro og mag finde de fortelte og tilbehør som du ønsker, og bestille dem direkte på hjemmesiden - så sørger vi for at få din bestilling pakket og sendt direkte til din adresse, så du kan komme i gang med at holde ferie i dit nye fortelt. Alle vores produkter er i højeste kvalitet, og afprøvet af campister gennem mange år.