Dometic Rejsefortelt

Kampas rejsefortelte - også kendt som Pro-serien - er alle designet i det lette og tætte materiale Weathershield Pro, som egner sig perfekte til de kortere ture. Det lette materiale gør at teltet er let at håndtere, og nemt og hurtigt at stille op og tage ned.

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

  1. Dometic Club Air Pro 440 S

    Dometic Club Air Pro 440 S er et rigtig godt valg til rejsecampisten som rejser fra sted til sted. Med 4,40 meter i bredden og 2,75 meter i dybden, samt en tagkonstruktion der spidser op, så får man et fortelt med masser af plads og rumfornemmelse. Materialet er Weathershield Pro, som et et stærkt, tæt og let materiale, som egner sig godt til rejsecamping. Fronter og sider kan lynes af, og derved har man mulighed for at have stor udluftning i teltet hvilket igen sikrer et godt indeklima.

    I 2021 udgaven er Club Air Pro 440 S udstyret med det smarte Multi Height System, som gør at teltet kan bruges til vogne med skinnehøjde fra 235cm til 265cm. Derudover er 2021 modellen udstyret med dobbelt vulst på 5,5 mm og 7,0 mm så teltet kan monteres både i skinne og markisekassette. Ydermere er der nu afdækket udluftning i begge hjørner af teltet, som sikrer god cirkulation af luften i teltet.

    15.669,00 DKK

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)