Kampa Sæsonfortelt - All Season

Kampas sæsonfortelte - også kendt som All Season serien - er designet i et åndbart materiale, som gør at teltet egner sig til camping i hele campingsæsonen - både forår, sommer og efterår. Det åndbare materiale gør at teltet kan ånde, og det giver optimale betingelser for at skabe et godt indeklima i teltet. Derved er All Season fra Kampa det perfekte valg hvis du camperer over hele sæsonen. Det gode indeklima minimerer risikoen for at der dannes kondens i forteltet.

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

 1. Domectic Club Air All Season 390 S

  Dometic Club Air All Season 390 S er det perfekte valg hvis du ønsker camping i al slags vejr i længere perioder af gangen. Kampa Club Air All Season 390 S tilbyder masser af plads med 2,75 meter i dybden og 3,90 meter i bredden, og med det høje tag så er der en utrolig rummelig fornemmelse i teltet. Det åndbare materiale egner sig til al slags vej og giver et behageligt indeklima i teltet, både under sydens sol og i det danske forår, sommer og efterår.

  I 2021 udgaven er Club Air All Season 330 S udstyret med det smarte Multi Height System, som gør at teltet kan bruges til vogne med skinnehøjde fra 235cm til 265cm. Derudover er 2021 modellen udstyret med dobbelt vulst på 5,5 mm og 7,0 mm så teltet kan monteres både i skinne og markisekassette. Ydermere er der nu afdækket udluftning i begge hjørner af teltet, som sikrer god cirkulation af luften i teltet.

  18.289,00 DKK

 2. Dometic Grande Air All Season 390 S
  Teltet er ikke på lager i øjeblikket - Ukendt leveringstid. Kontakt os her inden bestilling.

  Dometic Grande Air All Season 390 S tilbyder masser af plads, med hele 3 meter i dybden og 3,9 meter i bredden.

  I 2021 udgaven er Grande Air All Season 390 S udstyret med det smarte Multi Height System, som gør at teltet kan bruges til vogne med skinnehøjde fra 235cm til 265cm. Derudover er 2021 modellen udstyret med dobbelt vulst på 5,5 mm og 7,0 mm så teltet kan monteres både i skinne og markisekassette. Ydermere er der nu afdækket udluftning i begge hjørner af teltet, som sikrer god cirkulation af luften i teltet.

  Som noget helt nyt kan frontstykkerne på Dometic Grande Air All Season 390 S ny lynes helt af teltet. Galvstykkerne kan stadig lynes af også.

  16.479,00 DKK

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)