Hvilket Kampa luftfortelt kan jeg vælge til min campingvogn?

Der er 2 faktorer som er afgørende når du skal vælge hvilket Kampa lufttelt du skal have.

1. Teltskinnens afstand fra jorden.
2. Teltskinnens længde

Teltskinnens afstand fra jorden.
Teltskinnens afstand fra jorden skal være minimum 235 cm og maximum 250 cm. Er teltskinnen i dette område, så kan teltet stilles op uden problemer, så det står stramt og flot.

Teltskinnens længde.
Når du har konstateret at teltskinnen er i en afstand på 235-250cm fra jorden, så skal du måle hvor meget "lige" skinne du har. En teltskinne går normalt hele vejen rundt i kanten på campingvognen. For at Kampa luftforteltet  kan stå pænt, så kræver det at skinnen er lige/vandret - eller ihvertfald stort set. Det gør ikke noget at skinnen ikke er helt lige hele vejen. Det kan ske at skinnen buer/falder en smule ud mod enden af campingvognen. Det gør ikke noget, bare du sørger for at det stykke af skinnen som du skal bruge til forteltet,  er inden for det område som er 235-250cm i højden. Så kan du godt stille teltet op, selvom skinnen ikke er 100% lige. Dog skal du være opmærksom på, at jo mere lige skinnen er, jo nemmere er det at få teltet til at stå pænt og strammet helt ud.

Hvilke telte passer til min teltskinne? Brug vores guide og få hurtigt overblik
Når du har målt din skinne op, så kan du finde en oversigt over alle Kampa lufttelte. I vores oversigt, kan du vælge hvilke luftfortelte du ønsker at se ud fra f.eks. teltbredde eller teltdybde. Her finder du nemt og hurtigt det luftfortelt som du søger.

 
Illustration af opmåling
Skinnemål Kampa