Isabella AIR Cirrus North 300 (2021)

Flere visninger

Isabella AIR Cirrus North 300 (2021)
18.499,00 DKK

Luftforteltet Cirrus North er en kombination af klassisk Isabella-design, materialer af høj kvalitet og et nyt IsaAir luftsystem. Fronter og gavle er lavet i vores traditionelle gennemfarvede Isacryl, som er et let, robust og frem for alt åndbart materiale. Cirrus North er nu med 3 frontkanaler, så teltet hurtigt og problemfrit kan tømmes for luft ved nedpakning. Takket være materialets gennemfarvning forbliver farverne i dit luftfortelt smukke i mange år. Isacryl materialet tillader dit luftfortelt at ånde og de store myggenet i begge gavle giver dig et optimalt indeklima og minimerer kondensdannelse. 

Teltdybde
275 cm
Teltbredde
300 cm
Skinnekrav (Lige stykke)
300 cm

Priser fra: 685.63 DKK
pr. måned.

685.63 DKK/MD
OVER 30 MDR. ÅOP 8.71%
Samlede kreditomkostninger 2069.9 DKK
Samlet tilbagebetalings beløb 20568.9 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Luftforteltet Cirrus North er en kombination af klassisk Isabella-design, materialer af høj kvalitet og et nyt IsaAir luftsystem. Fronter og gavle er lavet i vores traditionelle gennemfarvede Isacryl, som er et let, robust og frem for alt åndbart materiale. Cirrus North er nu med 3 frontkanaler, så teltet hurtigt og problemfrit kan tømmes for luft ved nedpakning

Takket være materialets gennemfarvning forbliver farverne i dit luftfortelt smukke i mange år. Isacryl materialet tillader dit luftfortelt at ånde og de store myggenet i begge gavle giver dig et optimalt indeklima og minimerer kondensdannelse.  
 

Stort opholdsrum med højt til loftet
I Cirrus North er der plads til hele familien. Med en dybde på 275 cm og lodrette vægge får du et rummeligt opholdsrum med højt til loftet. Du kan ovenikøbet udvide pladsen med Air Annex som fåes til både højre og venstre side af forteltet. Annexet har en ekstra høj lynlåsåbning i gavlene, som giver dig en følelse af, at Annexet er integreret i selve teltet. Du får dermed et multifunktionelt ekstra rum på 6 m2 – brug det eksempelvis som ekstra soverum, spiseafdeling, legeværelse etc. Med Air Annex på begge gavle fordobler du forteltets areal.

Ingen ekstra stænger
En særlig detalje ved Cirrus North er, at du ingen ekstra stænger får med. Teltet består af 100 % luftkanaler, og du skal derfor ikke sætte ekstra stænger i udhæng eller ved vognen. Udhænget beskytter teltet mod vind og vejr samtidig med, det giver dig en behagelig skygge.

Brugervenligt luftsystem
IsaAir luftsystemet pumpes kun et stedA og er særdeles nemt at betjene. Det modulopbyggede luftsystem med ventilforbindelse mellem alle moduler gør, du nemt kan klikke en luftkanalB af, når du har lukket for forbindelsesventilen til de øvrige moduler og udskifte den uden at tage teltet ned. On/Off kontaktenC indikerer tydeligt, om der er åben eller lukket for luften. LuftkanalerneD består af 3 lag, der sikrer, at de er tætte og står stabilt.

Specifikationer for Isabella Air Cirrus North 400

- Bredde: 300 cm
- Dybde: 275 cm
- Samlet vægt: 24,2 kg
- Materiale: Isabella Isacryl
- Passer til skinnehøjder: 242 - 255 cm
- Nu med luftventiler i alle 3 frontkanaler, så du nu hurtigere kan tage luften ud ved nedtagning.

Yderligere information

Yderligere information

Teltdybde 275 cm
Teltbredde 300 cm
Bedømmelser