Isabella Penta Etna (Nyhed 2021)

Flere visninger

Isabella Penta Etna (Nyhed 2021)

Pris som konfigureret: 0,00 DKK

Penta Etna er det klassiske fastliggerfortelt fra Isabella med den kendte 5-kantede form, som sikrer stabilitet i al slags vejr. Med hele 3,5 meter i dybden tilbyder Isabella Penta Etna masser af plads til hele familien, og det slidstærke materiale Isacryl er åndbart, hvilket betyder at forteltet kan ånde, og derved skabes det bedst mulige indeklima i forteltet.
De store vinduespartier og det sandfarvede tag med lysbånd skaber et lyst og behageligt opholdsrum i hele sæsonen. Den stærke stangkonstruktion og teltets form sikrer at Penta Etna står fast i stort set al slags vejr.

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 0,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Penta Etna har alt, hvad du måtte ønske i et standtelt– en dybde på 3,50 m uden generende midterstang og en form, så hele pladsen udnyttes. Materialet er Isacryl, der tillader forteltet at ånde. Myggenetvinduer i begge gavle og de mange åbningsmuligheder, giver et optimalt indeklima. Det sandfarvede tag giver et blødt og varmt lys i forteltet, og kombinationen af lysbånd i taget og store vinduespartier med klar folie, gør Penta Etna til et lyst og venligt fortelt at opholde sig i. Den stærke stangkonstruktion og den femkantede facon, betyder stabilitet til en lang sæson på campingpladsen.

Du kan vælge mellem det stærke Zinox-stålstel eller det ekstra stærke Zinox MegaFrame for ekstra stabilitet. MegaFrame kombineret med ekstra vintersikring gør, at du kan bruge dit Penta Etna hele året.

Detaljer

- Dybde: 3,5 m
- Aftagelige/nedfældbare dele: Front-, gavl- og hjørnepaneler.
- To store gavlventilationsvinduer med myggenet
- Hjørnedør i venstre front

Bedømmelser