Isabella Penta Flint

Flere visninger

Isabella Penta Flint

Pris som konfigureret: 0,00 DKK

Penta-forteltet fra Isabella har altid været en favorit blandt fastliggere, og især dybden på 3,5 meter og den femkantede form, som egner sig utrolig godt til det danske vejr, gør Penta et populært valg. Penta Flint er den nyeste model, og den er designet i det åndbare Isacryl materiale, som tillader at teltet kan ånde, og giver derfor et optimalt indeklima. Derudover har Penta Flint myggenetvinduer i begge gavle, hvilket giver mulighed for yderligere udluftning i forteltet.

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 0,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Penta Flint er en klassiker blandt fastliggende campister, og det med god grund. Penta Flint tilbyder med de 3,50 meter i dybden masser af plads til hele familien. Det giver plads til både voksne og børn samtidigt med at der stadig er god plads i forteltet.
Konstruktionen i Penta Flint, med den femkantede form og den kraftige tagkonstruktion, gør at forteltet kan klare stort set alt slags vejr, og er et perfekt valg til den lange sæson på campingpladsen.
Penta Flint er designet i det åndbare materiale Isacryl, som gør at forteltet kan ånde, og derfor har optimale muligheder for et godt og behageligt indeklima. Derudover er der også myggenet i begge gavle på Penta Flint, hvilket giver endnu flere muligheder for behagelig udluftning, hvor fugt og varme kan slippe ud, men hvor insekter og smådyr ikke kan komme ind i teltet.
Forteltet er designet i temaet "flint" hvilket betyder et elegant gråligt farveskema, og sammen med det sandfarvede tag med lysbånd og de store, flotte vinduespartier, så får man et utrolig lyst og behageligt opholdsrum for hele familien

Du kan vælge mellem det stærke Zinox-stålstel eller det ekstra stærke Zinox MegaFrame for ekstra stabilitet. MegaFrame kombineret med ekstra vintersikring gør, at du kan bruge dit Penta Flint hele året.

&
Bedømmelser