Kampa Hayling 6 Air Pro

Flere visninger

Kampa Hayling 6 Air Pro

Pris: 8.998,00 DKK

Special Price 8.095,00 DKK

Kampa Hayling 6 Air Pro er et familietelt med op til 6 sovepladser. Materialet er Weathershield polyester som er stærkt og vandtæt. Kampa Hayling 6 Air Pro måler 6,20 meter i længden og 3,90 meter i bredden, og der er derfor masser af plads til hele familien.


Soverummene er opdelt med lynlås, hvilket gør det muligt at slå soverummene sammen til et stort soverum. Opholdsrummet i teltet er med fast bund, og en stor dør med myggenetpanel i venstre side af teltet. som kan bruges til indgang. I forlængelse af opholdsrummet er en integreret markise som beskytter frontindgange mod dårligt vejr.

Kampa Hayling 6 Air Pro er lavet af Weathershield 150D Pro 6000 materiale, som er et let, stærkt og tæt materiale, som er behandlet så det mindsker UV påvirkningen og er samtidigt flammehæmmende.

Soveplaser
6
Længde
620 cm
Bredde
380 cm
Højde
210 cm

Priser fra: 420.15 DKK
pr. måned.

420.15 DKK/MD
OVER 23 MDR. ÅOP 19.98%
Samlede kreditomkostninger 1568.45 DKK
Samlet tilbagebetalings beløb 9663.45 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Kampa Hayling 6

I årenes løb er Hayling blevet en sikker favorit hos campister i hele Europa, og dets store succes skyldes dets fantastiske specifikation til en helt igennem bemærkelsesværdig pris. Og den oppustelige version skuffer ikke i nogen af kategorierne. Opsætningen er lige så nem som ved vores andre AirFrame-telte – pløk teltet fast, og pump AirPoles-stængerne op. Så enkelt er det.

Når det er sat op, er der masser af plads til hele familien. Soverummene bagi er opdelt med lynlås, og de kan slås sammen til ét stort soverum. Der er et stort opholdsområde med isyet bund og en stor dør i venstre side med et myggenetpanel, der holder insekter og andet kryb ude på varme dage. Opholdsområdet har en vandret frontvæg, der giver mulighed for fuld udnyttelse af gulvarealet, hvilket giver meget mere plads end en skrånende væg. Det enestående træk ved dette telt er den store, integrerede markise, der beskytter frontindgangen mod dårligt vejr og leverer masser af overdækket opholdsplads. En nyhed til 2018-sæsonen er myggenettet bag frontindgangen.

En ekstra markise fås som ekstraudstyr, der kan lynes fast på forsiden af teltet og om nødvendigt indlemmes i vestibulen. Vestibulen kan også monteres direkte på forsiden af teltet. Denne fleksibilitet gør det muligt at skræddersy teltet til hver ferie efter behov.

Yderligere information

Yderligere information

Soveplaser 6
Bredde 380 cm
Bedømmelser