Kampa luftfortelte er det nye hit blandt campister

Kampas luftfortelte har taget campingverdenen med storm, og forteltene er allerede blevet en kæmpe suces blandt campister over hele verden.

Luftkanaler i forteltet er fremtiden

Kampas luftfortelte, med luftkanaler istedet for metalstænger, har revolutioneret campingturen. Kampas fortelte med luftkanaler, bliver allerede brugt af titusindvis af campister over hele Europa. De traditionelle, og tunge,  metal- eller glasfiberstænger hører fortiden til og de er i stedet erstattet af et stærkt, højtryksoppusteligt såkaldt "AirFrame-system". Med luftkanaler er det slut med at kæmpe med forteltetsstænger og forgæves forsøg på at finde den rigtige stang. Luftkanalerne er allerede fastgjort til forteltet, så opsætningen kan foretages i ét enkelt og let trin.

Hvordan fungerer luftkanalerne?

Det er helt enkelt og nemt at gå til. De traditionelle stænger er blevet erstattet med de oppustelige luftkanaler, der altid er fastgjort til forteltet. De enkelte luftkanaler forbindes, så hele forteltet kan pustes op fra et enkelt oppustningspunkt. Den robuste ramme af luftkanaler giver et exceptionelt stærkt fortelt, der sandsynligvis er stærkere end et med stålstel. Alle Kampa luftfortelte leveres med en håndpumpe med stor kapacitet, og med den pumpe kan luftforteltet pumpes op på meget kort tid. Hvis det skal være ekstra nemt så kan man tilkøbe en elektrisk pumpe, som gør det "hårde" arbejde for dig..

Hvordan sættes et kampa luftfortelt op?

Det har aldrig været nemmere. Følg blot disse enkle trin:

1. Træk forteltet på plads i teltskinnen på din campingvogn. Kampa AIR-fortelte er letvægt, hvilket gør dem meget nemmere at håndtere end traditionelle fortelte. Alle Kampa AIR-fortelte har sider, der kan lynes på og af og fjernes helt for at sænke vægten yderligere.
2. Sæt pløkker i de fire hjørner af forteltet.
3. Fastgør pumpen til oppustningspunktet, og pump, indtil forteltet er pustet op.
4. Pløk teltet ved hjælp af pløkstropperne, og spænd bardunerne.

Det var det! Verdens nemmeste fortelt.

Fordele

Rammen af luftkanaler er utroligt holdbar, og under normale forhold vil den ikke svigte. Hver luftkanaler består af et stærkt oppusteligt rør af kraftig plast (TPU), der er lynet ind i et robust betræk af Oxford-polyester/PE, der igen er lynet ind i slidstærkt ærme af polyester i forteltet.  Luftkanalerne er meget beskyttede og skal ikke vedligeholdes. Selv om luftkanalerne er testet ved et tryk helt op til 22 psi, fungerer det bedst, når det er pustet op til 9 psi, og det er velegnet til både varme og kolde klimaer samt ekstreme temperaturændringer. Dette er markant højere end noget andet oppustelig fortelt, og det sikrer, at Kampa luftfortelte er de stærkeste og mest stabile på markedet.

Flere fordele

- Ud over at være det nemmeste fortelt at sætte op er det også det nemmeste at tage ned.
- Kampa luftforteltene er lettere end fortelte med almindelige stænger.
- Uden metal- eller glasfiberstænger er der ikke noget, der kan beskadige din campingvogn. Bløde luftkanaler hviler mod din campingvogn uden anden fastgøring.
- Luftkanalen er altid fastgjort – du kommer aldrig til at glemme eller miste dine stænger.
- Selvom luftkanalen er meget stiv, kan den bøje for vinden, hvilket betyder, at du aldrig vil komme ud for ødelagte eller bøjede stænger.
- Kampa luftfortelte er produceret af verdensførende materialer og af dygtige fagmænd.

Hvorfor vælge et Kampa luftfortelt?

Erfaring
Kampa er pionerer og verdensførende inden for oppustelig forteltsteknologi. Kampa er førende på markedet og har stor viden og erfaring. Folkene bag Kampa-fortelte har over 40 års ekspertise inden for forteltsdesign. Siden Kampa lancerede oppustelige fortelte i 2013, har titusindvis af campister verden over nydt godt af fordelene ved et Kampa luftfortelt.

Teknologi
Intet fortelt er hurtigere og nemmere at sætte op end vores luftfortelte. Alle Kampa luftfortelte bliver pumpet op fra blot ét udvendigt oppustningspunkt. Det er altså ét oppustningspunkt, hvorfra hele forteltet pustes op – der skal ikke pustes ekstra stænger op, der skal indsættes. Kampa luftfortelte er også de nemmeste at tage ned. Luftkanalerne er integreret og bliver på plads, og hver enkelt luftkanal er forbundet, så der er ingen grund til at tage luften ud af luftkanalerne enkeltvis. Hele forteltet tømmes for luft med hurtige ventiler i bunden af hvert ben.

Valg
Kampa tilbyder det mest omfattende sortiment.Kampa har  flere end 25 forskellige oppustelige fortelte til campingvogne, der fås i et væld af størrelser, så de passer til dine behov. Uanset om du skal bruge et fortelt bare til weekenden eller til hele sæsonen, så har Kampa en model til dig.