Kampa Grande Air All Season

Kampa Grande Air All Season tilbyder masser af plads med hele 3,0 meter i dybden. Kampa Grande Air All Season er lavet i det åndbare materiale, som gør at teltet kan ånde og derved skabes et godt og cirkueleret indeklima i forteltet. Derved egner Kampa Grande Air All Season sig til camping både forår, sommer og efterår.

Kampa Grande Air All Season kan forlænges med udvidelser i fuld højde i begge sider.

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

 1. Kampa Grande Air All Season 330

  Kampa Grande Air All Season 330 er et perfekt valg til fastliggeren, som ønsker camping hele året. Med 3 meter i dybden er der masser af plads, og Grande Air All Season 330 kan forlænges med udvidelser, så der bliver endnu mere plads. Det åndbare materiale før forteltet perfekt til camping, både forår, sommer og efterår.

  Pris: 13.498,00 DKK

  Special Price 12.145,00 DKK

 2. Kampa Grande Air All Season 390
  Kampa Grande Air All Season 390 er et fastliggerfortelt med alle fordelene fra vores berømte Rally AIR-modeller, men nu med hele tre meters dybde. Kampa Grande Air All-Season er konstrueret til at blive sat op i en lang periode, og hver komponent er udvalgt, så den kan holde til ekstremt vejr. Dette fortelt, der er udstyret med vores Four-Season-stof, kommer helt sikkert ikke til at skuffe dig.

  Pris: 14.598,00 DKK

  Special Price 13.135,00 DKK

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)